Brezplačna
eknjiga
Milni
kalkulator

Moja košarica

0,00 €

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vmesni seštevek: 0,00 €

BIO konzervans

Dodatne slike

BIO konzervans

Razpoložljivost: Na zalogi

Redna cena: 4,50 €

Special Price 4,30 €

Že od: 4,50 € 4,30 €

Bio konzervans deluje proti mikroorganizmom.

* Obvezna polja

Redna cena: 4,50 €

Special Price 4,30 €

Že od: 4,50 € 4,30 €

Opis

INCI:  Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Trideceth-8

 

Bio konzervans  je naravni konzervans na podlagi feniletanola (okoli 55 – 65 %), caprylyl glikola (pod 25 %) in trideceth-8 (pod 25 %). Je bistra tekočina z vonjem vrtnice in medu. Ima širok spekter delovanja proti mikroorganizmom. Z dodajanjem Bio konzervansa boste preprečili širjenje bakterij, kvasovk in gliv v vaših domačih kozmetičnih izdelkih. Bio konzervans je univerzalno uporaben in učinkovit v širokem območju pH 3-8, najbolj aktiven je v kislem območju  <5.

Bio konzervans vsebuje Caprylyl glikol, ki pomaga ohranjati vlažnost kože in zmanjšuje površinsko napetost ter trideceth-8, ki deluje podobno kot tensidi.

Bio konzervans ima rahel vonj po vrtnicah, je brezbarvna do rahlo rumena raztopina. Primeren je za kozmetične izdelke, ki ostanejo na koži (losjon, krema) kot tudi za izdelke, ki se sperejo (tekoča mila).

Kombinacija sestavin Bio konzervansa odločno preprečuje nastajanje gran-pozitivnih in gran-negativnih bakterij in kvasovk ter rast mikroorganizmov.

Bio konzervans je toplotno stabilen do 70 ° C. Dodajanje lahko poteka v vseh fazah izdelave kozmetičnega izdelka, najboljši učinek v emulzijah doseže v vodni bazi.

 

Doziranje: na 100 ml izdelka (kreme, losjona, …) dodajte 20 kapljic Bio konzervansa. Rok trajanja tega izdelka boste podaljšali na približno 6 mesecev (10 kapljic bio konzervansa za 3 mesece).

Način plačila

  • Po povzetju: naročilo plačate ob prevzemu pošiljke z gotovino
  • Po predračunu: na vaš e-poštni naslov pošljemo predračun, po prejetem plačilu z vaše strani pa vam pošljemo plačano blago
  • PayPal varno plačevanje

Način dostave

Izbirate med dostavno službo DPD in Pošto Slovenije.

Za vsa naročila v vrednosti nad 70 € je poštnina brezplačna. Če se pri nakupu odločiš za dostavno službo GLS bo cena poštnine do zneska nakupa 69,99 € znašala 3,30 €. Pošta Slovenije zaračunava poštnino glede na težo in je lestvica tvojega stroška naslednja:

  • do 2 kg: 4,40 €
  • do 5 kg: 5,40 €
  • do 10 kg: 6,50 €
  • do 15 kg: 7,70 €
  • do 20 kg: 8,90 €
  • do 25 kg: 10,40 €
  • do 50 kg: 13,85 €

Znesek poštnine se bo avtomatično generiral v košarici in bo viden pred zaključkom nakupa.

Značke izdelka

S presledki ločiš značke. Za značko z večimi besedami, uporabi (') znak.